Online Marketing Megoldások

Online Marketing Solutions - Online Marketing Megoldások

"Aki azért nem költ reklámra, hogy pénzt takarítson meg, az ennyi erővel az óráját is megállíthatná, hogy időt takarítson meg." (Henry Ford)

Akciós weblap készítés manikűrösöknek, pedikűrösöknek, műkörmösöknek, körömápolóknak, körömszépítőknek

Manikűrösöknek, pedikűrösöknek, műkörmösöknek  2019. december 31-ig tartó akciós honlap készítés részletei.

 
műköröm_akció
 • Saját egyéni tevékenységek hangsúlyozását, kiemelését a honlapon, kulcsszó elemzéssel,
 • Testre szabott színek, betűtípusok, betűméretek megjelenítését,
 • Saját képek optimalizálását, méretre szabását minőség romlás nélkül,
 • Az egy kattintásra működő telefonszám és e-mail működését,
 • Egyedi menüket,
 • Egyedi, saját egyszerű logó és weblap ikon megtervezését és a weblapra feltöltését,
 • Kulcsszó kutatást a helyi keresések alapján,
 • Közösségi oldalakkal összekapcsolást (Instagram, Facebook, Pinterest,..) igény szerint,
 • Versenytárs elemzést, azaz a környékbeli manikűrüs, pedikűrös, műkörmösök online marketingjének felmérését,
 • Saját domain és webtárhely szolgáltatását – közvetített szolgáltatás- 1 évre (ami  8000-10000 választott szolgáltatótól függően Ft/év),
 • Igazi, egyedi, reszponzív (számítógépről, tabletről és mobilról is ugyanúgy használható) honlap elkészítését. Igényszerinti segédprogramokkal: spamszűrő, kulcsszó optimalizálás felmérő, kódtömörítő, kapcsolati űrlap, cache törlő/ürítő, Androidos telefonra, tabletre kialakított megjelenésre kódolva, Apple Touch Icon, online időpontfoglaló alkalmazás, garantált 3 másodperc vagy ennél gyorsabb betöltési időt,
 • A weblap karbantartását, frissítését, felügyeletét, bejegyzések, akciós ajánlatok SEO-zását, többek közt a Google Search Console és a Google Analytics használatával
 • Használd amíg tetszik, használd amíg szeretnéd.

Havidíjas megrendelés esetén weboldal készítés egyszeri belépési költsége 10.000 Ft bruttó.

A havidíjas előfizetés során a weboldal a miénk marad, viszont te bérled. A minimális bérleti időszak 6 hónap. Ha havidíjas előfizetésről váltanál és inkább megvásárolnád a weboldalad, ezt is megteheted. Ha már legalább egy éve béreled a honlapot, úgy a teljes vételi ár felét elengedjük, azaz 30.000 Ft-ért teljesen a tiéd lesz. Ha pedig már legalább 2 éve bérled a weboldalat, úgy neked ajándékozom. A 3. évtől kizárólag a karbantartásért lérek pénzt, ez havi 3600 Ft. Ha egy évet előre kifizeted a karbantartás, frissítés szolgáltatást, akkor a 12×3600=43.200 Ft helyett 15% kedvezménnyel csupán 36720 Ft lesz egy egész évre. A weboldal egyösszegben is megvásárolható 60.000 Ft-ért. Az egyösszegben megrendelt weboldal már tartalmazza a belépés költségét, ezt nem kell fizetni. Viszont ez az ár nem tartalmazza a weboldal karbantartását, ez külön havidíj – 3.600 Ft/hó ellenében ajánljuk fel megrendelőinknek. Amennyiben ügyfelünk rendszeresen posztol, bejegyzéseket, akciókat tesz közzé, a bejegyzéseket SEO-zzuk (kulcsszó elemezzük) kérésére.

Az alap weboldal”minta” – a kiindulási alap – amely teljesen átszabható, variálható egyedi igényekre módosítható ide kattintva látható, böngészgethető.

Az ár nem tartalmazza a GMB (Google My Business – Google Cégem) alkalmazás feltöltését. Ennek ára ugyancsak akciósan 30.000 Ft, 37.500 Ft helyett , azaz 20% kedvezménnyel. Ha a honlapja megrendelése mellé a Google Cégem feltöltést is kér, úgy további 10% kedvezményt tudok adni, tehát a kettő egy mindössze egyösszegben: 81.000 Ft bruttó. Havidíjas konstrukcióban az ár 8000 Ft/hó-ra módosul. Cserébe az összes weboldalon megjelenő bejegyzést közzétesszük az ügyfelünk Google Cégem fiókjában is. 

Havidíjas megrendelés esetén a belépési díjat – azaz a 10.000 Ft -ot – egyeztetés után kérjük folyószámlánkra utalni. A havidíj összegét pedig az éppen aktuális hónap 10-éig kérjük átutalni. Az egyösszegű megrendelés esetén a weblap készítésének összegének felét – azaz 30.000 Ft-ot – kérünk utalni az egyeztetés után 8 napon belül. A weboldal elkészülése, átadása után pedig a fennmaradt 30.000 Ft-ot további 8 napon belül.
Az összes ár ÁFA mentes, bruttó ár.  

A Google Cégem alkalmazásról ide kattintva olvashatsz.