Online Marketing Megoldások

Online Marketing Solutions - Online Marketing Megoldások

Honlap Szépségszalonok számára

Az újonnan elkészült  honlap Szépségszalonok számára több oldalt is tartalmazó professzionális online marketing megoldás kínál. Ha kozmetikusként vagy fodrászként együtt dolgozol műkörmössel, masszőrrel esetleg hárman, négyen egy üzletben, akkor ideális megoldás a közös honlap, egyénre szabott oldalakkal, weblapokkal.

A weboldal összetétele:

Kozmetikai, fodrász, körömápoló, masszőr, joga és pilates, valamint szolárium szolgáltatás oldalakat. Minden szolgáltatás oldalon egyéni időpontfoglaló alkalmazás lett telepítve.

A weboldal tartalmaz természetesen egy központi kezdőoldalt, ahol a vállalkozás bemutatkozik a látogatóinak. A weplap alján vendégek értékelései láthatók.

Tartalmaz egy akciós oldalt, amely tájékoztatja a vendégkört az akciókról, új szolgáltatásokról, esetlegesen a változó elérhetőségekről.

A Honlap Szépségszalonoknak továbbá tartalmaz egy portfólió oldalt is, itt az elvégzett munkák, sikerek képei kapnak helyet.

Tartalmaz továbbá egy kapcsolati oldalt, ahol megjelenik a szolgáltatás helye, címe, elérhetőségei (email cím, telefonszámok) és egy kapcsolatfelvételi űrlap.

Végül egy bemutatkozó oldal is helyet kapott, itt a vállalkozó, mint mester mutatkozik be, ha vannak munkatársai, partnerei munkája során, úgy őket is érdemes bemutatnia.

Bármely oldal átalakítható vagy törölhető. A szolgáltatások közül például a ki lehet venni a jóga/pilates vagy a szolárium szolgáltatást, de le lehet cserélni például tetoválóstúdió, edzőterem,…. szolgáltatásra is.

Néhány statisztikai adat, csak hogy látható legyen mekkora a verseny a szépségiparban manapság:

A Google keresőbe havonta a  következő kulcsszavakat ennyi ember írja be, ennyiszer keresnek ezekre a szavakra, szolgáltatásokra havi szinten, és naponta.

Kulcsszó: KOZMETIKUS havonta: 2400 keresés, azaz naponta: 80 keresés,

Kulcsszó: SZÉPSÉGSZALON havonta: 2400 ugyanúgy keresés, azaz naponta: 80 keresés, ebből Szépségszalon Budapest 480 keresés, azaz minden nap átlagosan 16,

Kulcsszó: MŰKÖRÖM havonta 18100, naponta 603 ember keresi.

Kulcsszó: FODRÁSZAT, havonta 14800, azaz naponta 483 kereső ember.

Kulcsszó: MASSZÁZS, havonta 12100, vagyis naponta 403-an keresnek rá.

Tehát igencsak nagy rá az igény, így a kínálat is meg kell emelkedjen. Már csak a kínálat és a kereslet kell megtalálja egymást. Ebben tudunk segíteni. Sokat. 🙂

Minden esetben egy szövegtörzsre és jópár saját fotóra, jobb esetben egy-két 10-20 másodperces bemutatkozó videóra (nem feltétlenül szükséges) lesz szükség az egyedi, kereső optimalizált weboldal létrehozásához. Az új honlapot összekötjük közösségi oldalaiddal (Social Media) és a Google Search Console, Google Analytics alkalmazásokkal.. Egyedül a honlap felépítése az adott. A Szépségszalon honlap ára 20%-os akcióban 96.000 Ft bruttó. Ha Google Én Cégem profil feltöltés is kér hozzá, úgy összesen 113.400 Ft bruttó. Részletes leírás ide kattintva olvasható.