Online Marketing Megoldások

Akciós honlapok, weboldalak

Ezen az oldalon olyan elkészített honlapokat, weboldalakat találsz, amelyek testreszabással  jóval jutányosabb áron elérhetők, mint az úgymond “nulláról” abszolút kezdetektől építendő honlapok.

Minden weboldal blokkokból épül fel. Kizárólag a blokkok adottak, helyzetük egymáshoz, sorrendjük viszont módosítható.

A blokkok tartalma pedig minden esetben a megrendelő kérése, kívánsága alapján fog változni. Más lesz a leírás, szöveg.

A képek sem ezek maradnak. Ahol a mintában kép van, oda kép kerül, azok a képek, amelyeket a megrendelőtől kapok, majd megfelelő méretűre, minőségűre optimizálok.

A szöveg részek pedig a kereséseknek megfelelően kulcsszó kutatás és tartalom, értelmezés megtartásával kerülnek fel a megrendelő vállalkozó egyedi, személyes honlapjára.

Az akciós honlapok ára mind-mind a leírásban található. Ez az ár tartalmaz a honlap  teljes vételárát.

A weboldalad megveheted avagy bérelheted is tőlünk. A weboldalad, honlapod bérlése havidíjas konstrukcióban oldható meg. A különbségek a megvásárolt és a bérelt honlapok közt:

 1. A vásárlással a domain (a honlap neve a interneten) is a tiéd lesz, mint ahogyan annak fenntartása, előfizetése is, hogy más cég, egyén ne vehesse meg. Ennek ára kb. 9.5000 – 13.000 Ft /év a tárhely bérléssel együtt. A weboldal bérlése során pedig domain a miénk marad, mindaddig, amíg meg nem veszed.
 2. A megvásárolt weboldalad az általad megadott kulcsszóra kereső optimalizáljuk egyszer, a tőlünk rendelt és átadott weboldaladra karbantartási szerződés ajánlunk. A bérelt weboldalt pedig folyamatosan karbantartjuk a megállapodásnak megfelelően.

Ha kérsz hozzá Google Cégem feltöltés is, úgy 10% kedvezményt adok a teljes árból.
A későbbiekben, ha a honlap karbantartását, frissítését, naprakészen tartását is nálunk rendeli meg, a domain és a tárhely szolgáltatás árának kifizetése megbeszélés, egyeztetés alapján fog történni.
A domain+tárhely adása közvetített szolgáltatás, tehát nem a miénk. De tudunk javasolni olyan szolgáltatókat, akiben sokan megbíznak, elégedetten használnak. Egy év után  megrendelő, ha elégedett, úgy nem érdemes váltania, ha úgy érzi lehetne jobb is, akkor van számos más tárhely szolgáltató, akár Magyarországon, akár külföldön. Mi kapcsolatban állunk 3 magyar, 2 amerikai és 1 kanadai céggel. Mind az 5 szolgáltatása megfelelő minőségű.

Az akciós honlapok ára 18-20%-kal kevesebb, mint a teljesen kezdetektől építendőké. Akad köztük egyoldalas, horgonymenüs és van olyan is, amely több oldallal – ez általában egy-egy kezdőlap, szolgáltatások, blog-akciók, rólunk-bemutatkozó és kapcsolati oldalakat tartalmaz.

Minden esetben ezekre is a megrendelő fotóit tesszük fel, miután azokat a megfelelő méretűre szabtuk. Amennyiben nincsenek jó minőségű képek a vállalkozásról, úgy meg tudjuk csinálni, csináltatni.

Minden esetben a megrendelő leírása kerül a honlapra tartalomként, kulcsszó kutatás és optimalizálás után. Tehát a szöveg, kép, leírás, mind, mind kicserélődik a megrendelő kívánsága szerint.

A weblap, honlap tervezési, készítési szolgáltatásunk részletes leírását ide kattintva tudod olvasni, átnézni.

Az általunk  készített honlapok betöltési sebessége minden esetben 3 másodperc alatti értéket mutat, javarészt pedig 2 szekundum is elég. Ebben a pillanatban a  (kanadai független honlap elemző) vizsgálata szerint az Online Marketing Megoldások oldal 1.9 sec alatt töltődik be, szerkesztés alatti időben, ez azért fontos, mert manapság senki sem fog 10-20 másodpercet várni, hogy betöltődjön egy honlap, inkább keres más megoldást, más szolgáltatót.

Szépségszalon marketing, Fodrász marketing, Műkörmös marketing, Masszázs marketing

Honlapminta szépségszalonoknak - kozmetikus, fodrász, körömápoló, masszőr, jóga és pilates órák

A szépségápolással, alakformálással foglalkozó egyéni- és kisvállalkozóknak készült honlap itt található. A honlap tartalmaz:

 • kezdőlapot, összefoglaló oldalt,
 • bemutatkozó, rólam/rólunk oldalt
 • kapcsolati oldalt,
 • bejegyzés, blog oldalt az akcióknak, újdonságoknak, híreknek
 • Szolgáltatások oldalt, ezen belül
  • kozmetikus,
  • körömápoló,
  • női, gyermek és férfi fodrász,
  • masszőr, jóga, pilates.

Bármely oldal eltávolítható vagy hozzáadható más szépségápolással – pl. tetováló stúdió vagy edzőterem – foglalkozó tevékenység bemutatására, ajánlására. Minden oldalon időpontfoglaló alkalmazás lett telepítve, az adott szolgáltatás igénylésére. Az oldalak cserélhetőek is más szolgáltatásra. Ára 2019-ben csupán 108.000 Ft bruttó. Ha szépségszalonod Google Cégem feltöltését is nálam rendeled meg, úgy további 10% kedvezményt adok. A weboldal és a Google Cégem feltöltése csak 125.000 Ft. Ha a weboldalad egyelőre inkább bérelnéd, úgy azt is megteheted, a havidíj összege 10.000 Ft. Minimum bérleti idő 6 hónap.

szepseghonlap.honlapotnekem.com

Honlap szépségszalonoknak

A szépségipari vállalkozók digitális avagy online megjelenését, marketingjét megalapozó honlapminta itt látható. Tartalmazza a honlap tetején vagy a menüben kattintásra (rábökésre) működő telefonszámot és e-mail címet. A menüből elérhető bemutatkozó, szolgáltatások, árak, akciók (ha vannak), képgaléria, ügyfél vélemény, és kapcsolati blokk részeket.

Honlap minta manikűrös, pedikűrös, műkörmös, körömépítő, köröm szépítő vállalkozóknak

A műkörmös vállalkozókra manapság különösen nagy a kereslet.

Számokban kifejezve: a “műköröm” szóra havonta 18100 keresés van, tehát naponta, több, mint 600-an írják be a keresőbe. Havonta 5400 ember keres rá a “műköröm minta” kulcsszóra, ez naponta 180 fő. A műköröm építésre naponta pedig 30-an kíváncsiak, ez havi szinten 900 keresést jelent. Ezeknek az értékeknek nagy része okos-telefonos keresés, de jelentős a táblagépes, laptopos érdeklődés is, mint látható a számokból. Ezek a számok a Google-ba beírt értékek.

Ezek igen magas értékek – tehát nagyon nagy a műköröm építő, szépítőkre a kereslet. De közülük ki végez szép, tartós munkát elérhető áron a városomban, a kerületben, ahol lakom?

Saját honlappal, Google Én Cégem profillal rendelkezőket megtalálják, akinek nincs, őt nem olyan könnyen, sőt értékeléseket sem tud kapni. Talán szomszéd vagy kolléga ajánlására megy oda valaki. 

Ha lesz egy új műkörmös vállalkozó a közelben, aki bevezető áron, tehát olcsóbban, de ugyanolyan szép munkát végez, és még a honlapján meg is lehet nézni munkáit, árait, ajánlásait, akkor hozzá fognak járni. Sokan. Reggeltől estig. Hétköznap és ha lehet hétvégén is.

A saját honlap egyedi színekkel, képekkel, kapcsolati űrlappal vagy időpontfoglaló segéd-programmal, esetleg időpont egyeztető segédprogram alkalmazással csupán 60.000 Ft. Ha honlapot és Google Cégem profil feltöltést is rendel, úgy további 10% kedvezmény jár, tehát a kettő együtt csak 81.000 Ft bruttó.

mukormos_honlap_minta_1

Egyedi weblap körömápoló, műkörmös vállalkozók számára

A műkörmös vállalkozók digitális avagy online megjelenését, marketingjét megalapozó honlapminta itt látható. Tartalmazza a honlap tetején vagy a menüben kattintásra (rábökésre) működő telefonszámot és e-mail címet. A menüből elérhető bemutatkozó, szolgáltatások, árak, akciók (ha vannak), képgaléria, ügyfél vélemény, és kapcsolati blokk részeket.Mivel ez "csak" egy minta, minden esetben személyre, a megrendelő kívánsága szerint át lesz alakítva, az ajánlóban (fent) leírtak szerint.

Honlap minta női fodrász vállalkozóknak

A női fodrászoknak készült sablon minta hasonló lett a műkörmös honlap mintához. Ez nem véletlen, egyszerűen ebben a formában eléggé felhasználó és keresőbarát.

A női fodrászoknak elkészített honlap sablon minta lehet, ahogyan a képre kattintva megjelenik kizárólag a női fodrászoknak készült. Viszont több üzletben fodrász és műkörmös, kozmetikus szolgáltatások is vannak.  A női és férfi fodrászoknak és a műkörmösöknek készült honlap minták összeboronálhatók, egy vagy több oldalas honlapra is. 

 A női fodrász honlap minta egyéni vagy társas kisvállalkozók részére 55.000 Ft, természetesen a fent leírt opciókkal. Havidíjas megrendelés esetén a havidíj összege 5400 Ft.

Ha Google Cégem feltöltését és fodrász weblapját is tőlünk rendeli meg egyszerre, úgy itt is 10% kedvezményt biztosítunk, tehát az áruk összesen: 72.000 Ft bruttó.

noifodraszminta_honlapotnekem

Honlap női fodrászoknak - Hair shop

A női fodrász vállalkozók digitális avagy online megjelenését, marketingjét megalapozó honlapminta itt látható. Tartalmazza a honlap tetején vagy a menüben kattintásra (rábökésre) működő telefonszámot és e-mail címet. A menüből elérhető bemutatkozó, szolgáltatások, árak, akciók (ha vannak), képgaléria, ügyfél vélemény, és kapcsolati blokk részeket.Mivel ez "csak" egy minta, minden esetben személyre, a megrendelő kívánsága szerint át lesz alakítva.

Honlap minta férfi fodrász - barber shop

A férfi fodrászoknak készült sablon minta hasonló lett a műkörmös és a női fodrász honlap mintához. Ez sem véletlen, egyszerűen ebben a formában eléggé átlátható és keresőbarát.

A férfi fodrászoknak, borbélyoknak elkészített honlap sablon minta lehet, ahogyan a képre kattintva megjelenik kizárólag a férfi fodrászoknak készült. Viszont több üzletben női, férfi és gyermek fodrász, kozmetikus szolgáltatások is vannak.  A női és férfi fodrászoknak készült minták “összefésülhetők” :), kiegészíthetők gyermek fodrász szolgáltatással egy vagy több oldalas honlapra is. A kozmetikus minta honlap pedig készülőben. 

 A borbély  honlap minta egyéni vagy társas kisvállalkozók részére 55.000 Ft, természetesen a fenti, ajánlati részben leírt opciókkal. Ha GMB-jét és fodrász honlapját is tőlünk rendeli meg egyszerre, úgy itt is 10% kedvezményt biztosítunk, tehát az áruk összesen: 72.000 Ft bruttó.

férfi_fodrász_honlap_minta_11

Honlap minta férfi fodrászoknak - Barber shop

A férfi fodrász vállalkozók digitális avagy online megjelenését, marketingjét megalapozó honlapminta itt látható. Tartalmazza a honlap tetején vagy a menüben kattintásra (rábökésre) működő telefonszámot és e-mail címet. A menüből elérhető bemutatkozó, szolgáltatások, árak, akciók (ha vannak), képgaléria, ügyfél vélemény, és kapcsolati blokk részeket. A weblap minden esetben személyre lesz szabva a megrendelő kérése szerint.

Honlap minta masszőröknek

A masszőröknek készült sablon minta hasonló lett az előző honlap mintához. Ez sem véletlen, egyszerűen ebben a formában ez is  eléggé átlátható, keresőbarát lett.

A masszőröknek elkészített honlap sablon minta, ahogyan a képre vagy a címre kattintva megjelenik kizárólag a masszőröknek készült. Ha a tevékenysége többféle, így fodrász, masszőr, kozmetikus,…szolgáltatása van, esetleg összefogott a barátnőjével és együtt, egy üzlethelyiségben dolgoznak, akkor egy vagy több oldalas honlapra is összeilleszthetők a fentiek. A kozmetikus minta honlap pedig készülőben. 

 A masszőr honlap minta, ahogyan most a kattintással látszik egyéni vagy társas kisvállalkozók részére 60.000 Ft, természetesen a fenti, ajánlati részben leírt opciókkal. Ha Google Cégem profil feltöltését is tőlünk rendeli meg úgy itt is 10% kedvezményt biztosítunk, tehát az áruk összesen: 81.000 Ft bruttó. 

masszor_honlap_minta_1

Honlap, weblap masszőröknek

A masszőr vállalkozók digitális avagy online megjelenését, marketingjét megalapozó honlap minta itt látható. Tartalmazza a honlap tetején vagy a menüben kattintásra (rábökésre) működő telefonszámot és e-mail címet. A menüből elérhető bemutatkozó, szolgáltatások, árak, akciók (ha vannak), képgaléria, ügyfél vélemény, és kapcsolati blokk részeket.Mivel ez weblap egy minta, minden esetben személyre, a megrendelő kívánsága szerint át lesz alakítva, Szolgáltatások,árak oldalon leírtak szerint.

Jogi szakértő, ügyvédi iroda, ügyvéd marketing

Honlap minta ügyvédeknek, joggal foglalkozóknak

Ügyvédeknek, jogi ügyekkel foglalkozó egyéni vagy társas vállalkozóknak készült el ez a honlap – ügyvéd marketing megoldás online megjelenéshez. Az ügyvéd marketing, hasonlóan más tevékenység marketing megoldásokhoz legnépszerűbb eleme az online marketing. Természetesen minden ügyvédi iroda más – más a szakterület, specializálódás, más és más az elvárás, ár, területi igény.

Az ügyvéd marketing honlap blokkokból épül fel. Bármely blokk törölhető, cserélhető. Bármely blokk kiegészíthető, sőt biztosan nem egész, nem teljes, nekem nincs jogi végzettségem, így nem a szakterületem. De annyit tudok, hogy van aki inkább a válóperes ügyeket vállalja, van olyan ügyvéd, aki az ingatlan átírással foglalkozik és vannak akiknek a családvédelem, munkajogi vagy a büntetőjogi védelem a specialitásuk. Így a fölösleges szakaszokat megbeszélés szerint törlöm, a szükségesek pedig az kapott szöveg keresőoptimalizálása után a honlapra felkerülnek. A honlap ára: 120.000 Ft bruttó. Ha Google én Cégem profil feltöltést is kér hozzá, ami most 30.000 Ft bruttó, úgy a kettő együtt csak 135.000 Ft-ba kerül a Szolgáltatások oldalon leírt opciókkal.

honlapotnekem_ügyvéd_honlapminta

Honlap ügyvédeknek, online marketing jogi ügyekkel foglalkozóknak

Az ügyvéd marketing ugyanúgy fontos, hiszen számos esetben van szükségünk jogi tanácsadásra, képviseletre. A "ügyvéd" weblap készítésekor próbáltam sokfelé jogi szakterületre szakosodott egyéni ügyvédi irodára gondolni. Természetesen a nem kívánt részek törölhetőek vagy átalakíthatóak másra.

Költöztetés, Tehertaxi

Honlapminták tehertaxis, költöztető egy-két teherautóval dolgozó egyéni vagy társas vállalkozóknak

A költöztetéssel foglalkozó kis, esetleg közepes vállalkozások számára készültek ezek a honlapminták, sablonok.

Az első  többoldalas, igényesen kialakított, természetesen nincs még kereső-optimalizálva ez sem, hiszen a megrendelő lakhelyétől és tevékenységéhez, szolgáltatásához lesz igazítva. Ennek ára  csupán 80.000 Ft bruttó. Ha Google Cégem feltöltését is kéri hozzá, úgy a kettő együtt 99.000 Ft bruttó.

A második, csupán egy oldal, un. “horgonymenüzött” oldal, honlap. Ezzel a honlappal is be lehet kerülni a Google találati lista első oldalaira, persze nehezebb, hiszen kevesebb tartalmat lehet beleírni. Ennek ára a kereső-optimalizálással… (lásd fenn), 55.000 Ft bruttó. Google Cégem feltöltéssel együtt csak 76.500 Ft bruttó.

honlapotnekem_koltoztetes_tehertaxi

Honlapminta tehertaxi-s, költöztető egyéni vagy társas vállalkozásoknak profi megoldás


Teherautókkal költöztetőkre, lomtalanítókra nagy az igény. Az emberek költöznek. Általában jobb munkahely miatt, de családi, továbbtanulási okokból is.
Egy átlagembernek nincs teherautója és nem bírja cipelni a bútorait, sérülés nélkül biztosan nem.
A költöztető egyéni vagy társas kisvállalkozókra gondolva készítettem ezt a több oldalas honlapminta sablont: Kezdőlap, Szolgáltatások, Rólunk, Kapcsolat. További lap, lapok kialakítása megoldható. Lehet még egy akciós oldalt egy ajánlói oldalt hozzáilleszteni. A személyre szabott, saját fotókkal színesített, kereső optimalizált tehertaxi honlap elkészítése 80.000 Ft bruttó. Amennyiben a Google Cégem feltöltését is megrendeli, úgy 10% kedvezménnyel 99.000 Ft-ért az öné.

honlapotnekem_tehertaxi_logo

Weblapminta tehertaxi-s, költöztető egyéni vagy társas vállalkozásoknak, egyszerűsített megoldás


Tehertaxival költöztetőkre, lomtalanítókra nagy az igény. Az emberek költöznek. A tehertaxis vállalkozó, ha megtalálják biztosan lesz megrendelése. Nagyobb városokban több, kisebbekben kevesebb, de lesz.
A tehertaxival költöztető egyéni kisvállalkozókra gondolva készítettem ezt az egy oldalas, "horgonymenüs" mintát, sablont. Mivel csak minta, átalakítható, inkább csak a felépítése, ami nem módosítható. Ha máshogyan képzeli el online megjelenését, akkor nulláról indulva is meg tudjuk valósítani azt. Az egyoldalas egyszerűsített, de szép, egyedi, optimalizált tehertaxi honlap mindössze 55.000 Ft bruttó. Ha Google Én Cégem feltöltését is megrendeli, úgy 10% kedvezménnyel 76.500 Ft bruttó.

Autómosó, autószállító, kisvállalkozások számára elkészített honlapminták

Autómosó, kézi autómosó kisvállalkozóknak előre készített honlap – online marketing megoldás. Az autómosó vállalkozásoknak készített weblap blokkjai átírhatóak, cserélhetőek, törölhetőek a vállalkozó kívánsága szerint. A honlapon a szolgáltatások csupán támpontok. Mint ahogyan a klímatisztítás mint mellékszolgáltatás sem kell, hogy megmaradjon. Az akciós oldalon pedig az akciókat is csupán támpontként szerkesztettem, akár törölhetőek vagy átírhatóak. A képek is cserélve lesznek a megrendelő saját fotóira, az ajánlóban, bevezetőben leírtak szerint. Az autómosó honlap ára személyre szabással, saját fotókkal, időpontfoglaló segédprogrammal, egyedi logóval 108.000 Ft. Amennyiben a Google Cégem feltöltést is megrendeled 30.000 Ft értékben, úgy a kettő együtt csupán 125.000 Ft. Az ár a Facebook, Instagram vagy bármely egyéb közösségi oldal összekapcsolását is tartalmazza a honlappal.

honlapotnekem_automoso_honlapminta

Honlap autómosóknak,   kézi és gépi autómosó vállalkozásoknak

Mindenki szeret tiszta autót látni, autóba beülni. Az emberek örülnek, ha munka után tudnak kicsit pihenni, inkább az autójuk tisztítását is másra, profikra bízzák. A benzinkutakon levő mosók nem végeznek alapos munkát és még a lámpaburákat is homályosítják. Autómosókra szükség van, segítek, hogy megtalálják.

Honlapminta autószállító, trailer-es egyéni- vagy kisvállalkozóknak

Ahogyan több az személygépkocsi az utakon, több lesz a baleset is. A sérült autók elszállításához kell a tréler. De hogyan lehet megtalálni? Mennyiért dolgozik? Van-e szabad  szállító járműve? Sokan hoznak be külföldről, Ausztriából, Németországból, és Belgiumból személyautókat. Az ottani életszínvonal megengedi, hogy a lakosok 3-4 évente új autót vegyenek, míg errefelé bizony a 3 éves autó még újszerűnek számít. Mivel sokan hozatnak be autót, a trailer-esnek, autószállítókra ott is szükség van.  A személyautó szállító, akár külföldről haza, akár az országon belül szolgáltat honlap ugyancsak elkészült. Mivel ez is csak egy minta, színek, betűk, képek, telefonszám és egyéb elérhetőségek mind cserélődnek. A nem kívánatos részek a weboldalról törölhetők vagy más fontos szolgáltatási területre átírhatók, cserélhetők. A honlap elején, tetején van egy nagy gomb, amire nyomva az autómentő éjjel-nappal hívható számát tárcsázza. Ezt a gombot is tetszés szerint átszabom, törlöm, ha nem kell. Az autószállítóknak készült minta, honlap-sablon ára, egyénre szabva, egyedi logóval 90.000 Ft bruttó. Ha a Google Cégem profil feltöltését is nálunk rendeli meg 30.000 Ft értékben, úgy a kettő összesen 108.000 Ft. Az ár a Facebook, Instagram vagy bármely egyéb közösségi oldal összekapcsolását és 1.5 óra Social Media marketing tanácsadást is tartalmazza a honlappal.

honlapotnekem_ trailer_tréler_honlap_minta

Honlap minta autószállító, tréler-es egyéni vagy kis vállalkozásoknak


Sokan hozatnak be külföldről személyautót. Mivel több az utakon az autó több a balesetes, törött autó is. Tréler-ekre, autószállítókra szükség van. De megtalálni őket igen nehézkes - személyes tapasztalat. Az Online Marketing Megoldások csapata tud segíteni az autószállítóknak is, hogy láthatóak legyenek az online világban, a térképen, megjelenjen a telefonszámuk, és koppintásra hívjon is.

Tervezés alatti honlapok, weboldalak

honlapotnekem_kutyakozmetika_honlap_minta

Kutyakozmetikus

honlapotnekem_autoszerelo_logo

Autószerelő