Online Marketing Megoldások

Online Marketing Megoldások - Online Marketing Solutions

Weboldal készítés, honlap készítés árak

Weboldalaink árát pontosan nem tudom meghatározni, hiszen minden vállalkozás más. Így minden vállalkozásnak más az online marketing megvalósítás ára is. Az egyoldalas keresőoptimalizált, hashtag-elt, horgonymenüs weboldal elkészítési ára 65,000 – 85.000 Ft között van. Az egyoldalas honlap felépítésére egy példa ide kattintva látható.

A többoldalas honlapok, weboldalak ára 110.000 – 250.000 Ft között van. A többoldalas honlap felépítésére egy megoldás ide kattintva látható.

A weboldalak frissítése, karbantartása nincs az adott árban. A karbantartás ára a honlap összetettségétől függően változik, mennyit kell vele foglalkozni hetente, esetleg naponta. Az alap karbantartási ár 3500 Ft havonta. Ez az összeg lehet több, de maximum 15.000 Ft/hó. A weboldal bérleti díja már tartalmazza ezt a szolgáltatásunkat. 

Honlap, weboldal bérleti árak

Weboldalaink bérleti árát sem lehet pontosan meghatározni.  Az weboldalak bérleti díja 7500 Ft/hónaptól elérhető, az akciós honlapoké pedig 6000 Ft-tól havonta. A bérleti szerződés esetén a belépési díj 10.000 Ft. A bérleti díj ugyanazokat a szolgáltatásokat tartalmazza,  mint a megvásárolt weboldal, sőt még a frissítés és a karbantartási munkálatok is az árban vannak. A minimum bérleti időszak 6 hónap. Ha a 6 hónap után bérled nem változik semmi, ugyanúgy dolgozunk tovább. Meg is vásárolhatod a weboldalad az eredeti ár 75%-áért. Tehát 25%-kal lesz olcsóbb, mint teljes áron. Ezután félévenete további 25%-ot elengedek az eredeti árból. Azaz 2 év bérlés után a teljesen a tiéd lesz a weboldalad és még a karbantartással sem kellett bajlódnod. Ezután pedig karbantartási szerződéssel dolgozhatunk tovább.

Google Cégem fiók feltöltése

Az Online Marketing Megoldások azaz a honlapotnekem.com/szolgáltatások oldalon részletesen írok arról miért kell egyéni vállalkozásnak is Google Cégem alkalmazást feltöltenie. Melyek az előnyei és melyen hátrányai lehetnek, ha nem tölti, tölteti fel a kisvállalkozó. A Google Cégem fiókod feltöltését idén, azaz 2019-ben 30.000 Ft-ért vállaljuk. A Google Cégem fiókod karbantartását elvégezzük, ez csak havi 3.000 Ft bruttó.

Weboldalak, honlapok karbantartása, SEO, SEM vizsgálata, tanácsadás

Egy már korábban elkészült, esetleg több éves vagy ingyenes tárhelyen elkészített weboldal sűrűn nem hozza azt az eredményt, amit a megrendelője várt. Segítségünkkel a vállalkozásodhoz kapcsolható kulcsszavakat megvizsgáljuk, hogy mások közül ki mióta, mennyire jól használja online marketingjében. Melyek azok a kisebb kulcsszavak amelyek használata nagyon sokat tud lendíteni vállalkozásod internetes megjelenésében. A tanácsadás óradíja 2019-ben csak 6.000 Ft, azaz 6.000 Ft/60 perc.

Direkt Marketing tanácsadás, terv kidolgozása

A direkt marketing is a Social marketing tanácsadás mellett sokat tud segíteni egy kisvállalkozón. Direkt marketing alatt az újsághirdetéseket, apróhirdetéseket értem. Az apróhirdetések megjelenhetnek online felületen is és apróhirdetési újságokban is. A rádió illetve tv reklámokra aligha akad pénze a kis vagy középvállalkozóknak, az egyéni vállalkozásoknak pedig szinte biztosan nem. Marad a szórólapozás, esetleg hirdetőoszlopra kiragasztott papír. Hogy a szórólap hatékony-e, illetve  mi legyen rányomtatva, ebben is tudunk segíteni a helyi keresések, igények felmérése alapján. A direkt marketing tanácsadás díja 6.000 Ft/óra.

Social Media Marketing tanácsadás, tervezés, kivitelezés

A közösségi oldalak sokat tudnak segíteni elindulni egy egy kezdő vállalkozásnak és tudnak segíteni növelni a megrendeléseket egy már jól működő vállalkozásnak is. Egy Youtube csatorna vagy egy Facebook post, egy Pinterest pin mind mind hasznos lehet. Hasznos tud lenni, ha nincs túlbonyolítva, agyon variálva. Ebben tudunk segíteni, mikor (az sem mindegy este vagy reggel), mit (a bejegyzés arculata), hol (melyik Social Media platformon) ossz meg látogatóiddal, megrendelőiddel. Ez a tanácsadás is óradíjas 6.000 Ft/60 perc. A weboldalt tőlünk rendelőknek 90 perc Social Media Marketing tanácsadással segítjük vállalkozása növekedését.