Online Marketing Megoldások

Online Marketing Solutions - Online Marketing Megoldások

Egyedülálló lehetőség a Online Marketing Megoldások weblapon

 

Tervezzük, alkossuk meg közös online munkával egyedi honlapját

Minden szakmunka nehéz először, senki sem születik asztalosnak, péknek, autószerelőnek, fodrásznak vagy orvosnak. Mindent meg kell tanulni, ki kell tapasztalni, gyakorlatot kell szerezni, hogy jól, készség-szinten menjen, sikerüljön. Egyedülálló lehetőséget kínálok a Honlapotnekem.com oldalon.

 

Több helyen látok honlap készítésre olyan ajánlatokat, lehetőségeket, hogy 2 perc alatt elkészítem személyes oldalát, 20.000 Ft-ért professzionális honlapot készítek Önnek. Nos 2 perc alatt NEM lehet honlapot készíteni, még rosszat sem. A 20.000 Ft azt jelenti, hogy 2-5 munkaóra alatt kész. Ez nem mondom/írom, hogy lehetetlen. De. De amíg a megrendelő nem vette át, nincs kész. Lehet hogy nem tetszik neki a képek sorrendje, mérete, esetleg szegélyezni is szeretné,… 

Sok apróság. De mind fontos, hiszen a megrendelő egyedi, az ő ízlése szerinti honlapot szeretne.

Nekem kell legalább 15 óra, hogy kész legyen egy honlap. A szöveget seo-zni kell, a képeket formázni, méretezni, a külső és belső hivatkozásokat, linkeket felépíteni, a menüt szerkeszteni, és még a technikai része hátra van. A 1-3 másodperc alatti betöltődéshez a kódot tömöríteni kell, stb.

Az elkészült honlapot minden esetben egy-két online független vizsgálattal adom át, a Google -s pl. az amerikai Semrush,  a kanadai Gtmetrix és a globális Pingdom,….. honlapelemzők eredményei bemutatásával. 

 Az ajánlatom: Ha úgy gondolja, mégis el lehet készíteni egy vevőszerző, látogató vonzó honlapot pár óra alatt, próbáljuk meg együtt. Esetleg szeretné látni hogyan is folyik a munka egy honlap készítése közben? Szeretné önállóan karban tartani a honlapját? Bejegyzéseket szeretne írni? A segédprogramokat tudni szeretné frissíteni? Jó volna tudni egy kattintásra működő telefonszámot, email címet hogyan kell még hozzáírni az elérhetőségekhez?

Készítsük el közös munkával, osztott képernyőn, folyamatosan kommunikálva egyedi, személyes honlapját, vállalkozása online megjelenését. Bővebben…

További információ kéréshez, a megrendeléshez, kérem töltse ki a kapcsolati űrlapot.

Kérdésére egy napon belül válaszolunk.

Kapcsolati űrlap

Weboldal vásárlás vagy bérlés?

Online Marketing Megoldások - Online Marketing Solutions

Sajátot weboldalt vagy béreljek egyet?

Ha már eljutottál odáig, hogy a mai, XXI. századi világban, környezetben a vállalkozásod, hogy fejlődjön, kell neki weboldal. Hogy ne csődöljön be 3 hónapon belül, kell neki, neked internetes megjelenés. De ez mennyibe kerül? Hogyan lehet kigazdálkodni? Ne aggódj egy kereső-optimalizált, okostelefonos megjelenésre is kialakított weboldal havi bérleti díja nálunk 6000 Ft alatt van bruttóban. Hogy mit adunk ezért? Hidd el megéri. A honlapod megrendelésre elkészítjük neked meg is vásárolhatod, de bérelheted is. Ha legalább 2 évig bérled, akkor teljesen költségmentesen a tiéd lesz, nevedre írom a tulajdonjogát. Ha megveszed és egyből a tiéd lesz, akkor a fenntartását, frissítési feladatokat megmutatom, elmagyarázom. Ha inkább a vállalkozásodban dolgozol, úgy a fenntartást rám is bízhatod, minimális akár havi 3600 Ft-os áron. A bérelt weboldal havidíja tartalmazza a fenntartás költségeit, mind anyagi, mind pedig a befektetett idő szempontjából. Alapos leírást a képre vagy ide kattintva tudod elolvasni.

Online Marketing Solutions - Online Marketing Megoldások

"Aki azért nem költ reklámra, hogy pénzt takarítson meg, az ennyi erővel az óráját is megállíthatná, hogy időt takarítson meg." (Henry Ford)

Akciós weblap készítés manikűrösöknek, pedikűrösöknek, műkörmösöknek, körömápolóknak, körömszépítőknek

Manikűrösöknek, pedikűrösöknek, műkörmösöknek  2019. december 31-ig tartó akciós honlap készítés részletei.

 
műköröm_akció
 • Saját egyéni tevékenységek hangsúlyozását, kiemelését a honlapon, kulcsszó elemzéssel,
 • Testre szabott színek, betűtípusok, betűméretek megjelenítését,
 • Saját képek optimalizálását, méretre szabását minőség romlás nélkül,
 • Az egy kattintásra működő telefonszám és e-mail működését,
 • Egyedi menüket,
 • Egyedi, saját egyszerű logó és weblap ikon megtervezését és a weblapra feltöltését,
 • Kulcsszó kutatást a helyi keresések alapján,
 • Közösségi oldalakkal összekapcsolást (Instagram, Facebook, Pinterest,..) igény szerint,
 • Versenytárs elemzést, azaz a környékbeli manikűrüs, pedikűrös, műkörmösök online marketingjének felmérését,
 • Saját domain és webtárhely szolgáltatását – közvetített szolgáltatás- 1 évre (ami  8000-10000 választott szolgáltatótól függően Ft/év),
 • Igazi, egyedi, reszponzív (számítógépről, tabletről és mobilról is ugyanúgy használható) honlap elkészítését. Igényszerinti segédprogramokkal: spamszűrő, kulcsszó optimalizálás felmérő, kódtömörítő, kapcsolati űrlap, cache törlő/ürítő, Androidos telefonra, tabletre kialakított megjelenésre kódolva, Apple Touch Icon, online időpontfoglaló alkalmazás, garantált 3 másodperc vagy ennél gyorsabb betöltési időt,
 • A weblap karbantartását, frissítését, felügyeletét, bejegyzések, akciós ajánlatok SEO-zását, többek közt a Google Search Console és a Google Analytics használatával
 • Használd amíg tetszik, használd amíg szeretnéd.

Havidíjas megrendelés esetén weboldal készítés egyszeri belépési költsége 10.000 Ft bruttó.

A havidíjas előfizetés során a weboldal a miénk marad, viszont te bérled. A minimális bérleti időszak 6 hónap. Ha havidíjas előfizetésről váltanál és inkább megvásárolnád a weboldalad, ezt is megteheted. Ha már legalább egy éve béreled a honlapot, úgy a teljes vételi ár felét elengedjük, azaz 30.000 Ft-ért teljesen a tiéd lesz. Ha pedig már legalább 2 éve bérled a weboldalat, úgy neked ajándékozom. A 3. évtől kizárólag a karbantartásért lérek pénzt, ez havi 3600 Ft. Ha egy évet előre kifizeted a karbantartás, frissítés szolgáltatást, akkor a 12×3600=43.200 Ft helyett 15% kedvezménnyel csupán 36720 Ft lesz egy egész évre. A weboldal egyösszegben is megvásárolható 60.000 Ft-ért. Az egyösszegben megrendelt weboldal már tartalmazza a belépés költségét, ezt nem kell fizetni. Viszont ez az ár nem tartalmazza a weboldal karbantartását, ez külön havidíj – 3.600 Ft/hó ellenében ajánljuk fel megrendelőinknek. Amennyiben ügyfelünk rendszeresen posztol, bejegyzéseket, akciókat tesz közzé, a bejegyzéseket SEO-zzuk (kulcsszó elemezzük) kérésére.

Az alap weboldal”minta” – a kiindulási alap – amely teljesen átszabható, variálható egyedi igényekre módosítható ide kattintva látható, böngészgethető.

Az ár nem tartalmazza a GMB (Google My Business – Google Cégem) alkalmazás feltöltését. Ennek ára ugyancsak akciósan 30.000 Ft, 37.500 Ft helyett , azaz 20% kedvezménnyel. Ha a honlapja megrendelése mellé a Google Cégem feltöltést is kér, úgy további 10% kedvezményt tudok adni, tehát a kettő egy mindössze egyösszegben: 81.000 Ft bruttó. Havidíjas konstrukcióban az ár 8000 Ft/hó-ra módosul. Cserébe az összes weboldalon megjelenő bejegyzést közzétesszük az ügyfelünk Google Cégem fiókjában is. 

Havidíjas megrendelés esetén a belépési díjat – azaz a 10.000 Ft -ot – egyeztetés után kérjük folyószámlánkra utalni. A havidíj összegét pedig az éppen aktuális hónap 10-éig kérjük átutalni. Az egyösszegű megrendelés esetén a weblap készítésének összegének felét – azaz 30.000 Ft-ot – kérünk utalni az egyeztetés után 8 napon belül. A weboldal elkészülése, átadása után pedig a fennmaradt 30.000 Ft-ot további 8 napon belül.
Az összes ár ÁFA mentes, bruttó ár.  

A Google Cégem alkalmazásról ide kattintva olvashatsz. 

Kuponos ajánlatok akcióban a honapotnekem.com oldalon

Online Marketing Megoldások - Online Marketing Solutions

Ajánlói kuponok hölgyeknek és persze uraknak

Ajánld rokonod, szomszédod, egy barátod, ajánld kedvenc vállalkozód.

Az ajánló is nyer, az ajánlott is nyer.

Minden kiajánlott, megrendelt Online Marketing Megoldás szolgáltatás után fizetünk az ajánlónak. A megrendelt weblap készítés árából pedig engedményt adunk az ajánlottnak. Összesen 15%-ot.

Az ajánlói kupon ismertetése, leírása, részletek

Az ajánló az alul található AJÁNLÓ KUPON LETÖLTÉSE gombra kattintva egy egyszerű dokumentumot letölt, majd kitöltve visszaküld nekünk. Az ajánló a KUPON AZ AJÁNLOTT LETÖLTÉSE   lenti gombra kattintva letölti az ajánlottnak szóló kupont és elküldi neki. De meg is kérheti, hogy töltse le ő, hisz mindketten jól járnak. Az ajánló és az ajánlott vállalkozó mindketten kitöltve és visszaküldik a kupont. Az ajánlónak kifizetjük egy az ajánlottnál egy választott szolgáltatást. Az ajánlott vállalkozónak pedig kedvezményt adunk a megrendelt weblap/honlap árából. Például, ha a kedvenc fodrászod ajánlod, és ő tőlünk rendeli meg vállalkozása online megjelenését, akkor a következő hajvágást/hajfestést/melírozást/stb. kifizetjük számodra. Tehát ha fodrászod/manikűrösöd/kozmetikusod/ stb. rendel tőlünk mintegy 60.000 Ft bruttó értékben weblapot, akkor 55.500 Ft-ba kerül a professzionális honlapja, neked pedig kifizetjük a következő kezelést, szolgáltatást 4.500 Ft értékben. Ha kedvenc autószerelődet is ajánlhatod vagy masszőröd, stb.  Ha nagyobb értékű honlapot kér, rendel, akkor kedvezmény értéke is több lesz. Hogy mit kérünk az eredményes közös munkához, mit adunk mi, hogy sikeressé tegyük az ismerősöd vállalkozását és hogy mit tudunk garantálni ide kattintva lehet elolvasni.

Mennyi kupon használható fel?

Egy ajánló több személyt, vállalkozót is ajánlhat. Ha szeretnéd kedvenc masszőröd mellett kedvenc pékséged is ajánlani megteheted. Duplán jól jársz, duplán jól járhatsz vele. 

Viszont egy vállalkozót csak egy személy ajánlhat. Helyesebben csak annak az ajánlónak fizetjük ki az ajánlásért járó jutalékot, akinek a neve az ajánlott kuponján lesz olvasható. 

Meddig érvényes egy kupon?

A Kuponos akciónk visszavonásig érvényes. Tehát 2019-ben biztosan érvényben marad.

Amikor az ajánló visszaküldi a kitöltött, onnantól az ajánlottnak is két héten belül (14 nap) szintén vissza kell küldenie az ajánlott vállalkozó kupont. Egyéb esetben az ajánló kuponja érvénytelen. Ilyenkor megpróbálhatod újra küldeni a kuponod, talán másodszorra az ajánlottad is küldi. Amikor megkaptuk mindkét kupont, írni fogunk az ajánló személynek, hogy sikeres volt az ajánlása. Ezzel egy időben felvesszük az ajánlott vállalkozóval a kapcsolatot és kérjük adja meg a vállalkozása adatait, leírását, fotóit, saját és vállalkozása bemutatását, hogy elkezdhessünk dolgozni. A weblap, honlap elkészítése összetettségétől függően 4-14 munkanap. A weblap, honlap árának a felét a megrendeléskor kérjük utalni. Addig fogjuk formázni, alakítani a megrendelt honlapot, amíg a vállalkozónak igazán tetszik. A Honlapotnekem.com/Szolgáltatások oldalon leírtak szerint.

Online Marketing Megoldások - Online Marketing Solutions

Pénzkeresés ajánlásért

Ajánlj minket jutalékért

Pénzkeresés ajánlásért – keress pénzt – ajánlj minket.

Az ajánlatunk részletei

Az  Online Marketing Megoldások – Online Marketing Solutions, azaz a https://honlapotnekem.com oldalon jutalékot fizetünk minden kiajánlott marketing megoldás szolgáltatás megrendelése után.

Internetes megjelenést, digitális, online  marketing megoldásokat kínálunk egy, kis és középvállalkozások számára. Leginkább a weboldal készítés, honlap készítés a legjellemzőbb tevékenységünk, de olykor kicsit kódolunk is.

Teljesen új weblapot tervezünk, valósítunk meg, kérésre frissítünk, karbantartunk, fejlesztünk.  A megrendelő saját nevével saját tárhelyére, megbeszélés szerint adunk bérbe is webolalt és lehet a weboldaladnak tárhelyet is bérelni nálunk, ez utóbbi egy kicsit összetett.

Az hogy mit kérünk, mit adunk és mit garantálunk, mind le van van írva. 

Az alapárak adottak, de mint ahogyan minden vállalkozás más, más lesz a weblap, honlap tartalma, felépítése, és ezzel együtt az ára is. A megrendelt szolgáltatások leírása, azok hozzávetőleges ára, részletei a ide kattintva a linken elérhetőek.

Minőségi munkát adunk át, alaposak vagyunk. Ajánló munkáinkból: ingatlaniroda,  https://mmproperty.hu ,  apartmanok, szállás lehetőség https://weningerapartmanok.hu

valamint átalakítás alatt Magyarország legrészletesebb ulti játékszabály oldala: https//ultiblog.hu , és feltöltés alatt Bob Taylor író szerzői oldala (a törzsszövegre várok), 

A honlapotnekem.com weboldalon vannak akciós áron elérhető honlapok nagyrészt a szépségiparban tevékenykedőknek, de van jogászoknak, tehertaxisoknak, autómosó vállalkozóknak és autótrailer-eseknek is. A honlapminta alapján elkészült weblap minden esetben a megrendelő által adott képeket és szöveget fogja tartalmazni optimalizálás és kulcsszó kutatás, elemzés után. Ami a fix, az a honlap felépítése. Mivel ezek a weboldalak blokkokból állnak, azok ugyan cserélhetőek egymással, illetve pótolhatóak, kiegészíthetőek más blokkokkal, és törölhető is bármelyik. Ezért olcsóbbak, mint az úgymond “nulláról” építendők. Konkrétan 18-20%-kal. Az említett elkészített weboldalak ide kattintva lesznek láthatóak természetesen egyénre lesz szabva, át lesz alakítva, a megrendelő ízlése szerint.

A jutalékod

A következőről van szó pontosan: minden közvetített, megkötött üzlet, megrendelés után jutalékot fizetünk az ajánlónak, közvetítőnek.

Ajánlhatod barátnak, szomszédnak, munkatársnak, bárkinek, nem fogunk csalódást okozni, minőségi, szép, hatékony terméket fog kapni a megrendelő. A alapjutalék 6000 Ft, ez persze lehet jóval több is. A 50.000 -124.000 megrendelt Online marketing megoldásért 12,5%-ot adunk a megrendelésből. A 125.000- 175.000 Ft közti megrendelt szolgáltatásokért 15% a jutalék mértéke. Efölött, tehát, ha hozol egy 175.000 Ft fölötti megrendelést az Online Marketing Megoldásokra, úgy 17.5% jutalék üti a markod. Amennyiben ismerősödnnak, barátod teljes marketing megoldást rendel meg tőlünk, úgy akár 20%-ot is lehet az ajánlói jutalékod. A 20% jutalék kifizetéséhez a befolyt összegnek a 250.000 Ft vagy efeletti megrendelés és annak kifizetése szükséges.

Konkrét példákkal:

A megrendelt online marketing megoldás szolgáltatás ára például 70.000 Ft, úgy 8750 Ft jutalékod. Ha ennél többért rendel az ismerősöd, pl. 130.000 Ft-ért, akkor jutalékként 19.500 Ft-ot adunk. Ha pedig ennél is több a megrendelt szolgáltatás értéke, mondjuk 190.000 ft, akkor 33.750 Ft a jutalék összege. Teljes marketing megoldás megrendelése és annak kifizetése után, azaz 275.000 Ft-os szolgáltatáskor 55.000 Ft-ot utalunk vagy fizetünk készpénzben neked.

Természetesen ajánlhatod a szomszéd ácsot, a barát gumiszerelőt, az unokatestvér fogtechnikust is. Mindegyik után jár a jutalék. Tudom, hogy ebből nem veszel szigetet a Csendes Óceánon, de biztosan jól jön majd. Ajánlani kell bármilyen formában, lehet személyesen, telefonon, online piactéren, közösségi oldalakon (Social Media: Facebook, Instagram, Pinterest,…) is.

A munkád előre is köszönjük és sok sikert kívánunk hozzá!

További információ kéréshez,  kérlek töltsd ki a lenti kapcsolati űrlapot. Kérdésedre egy napon belül válaszolunk.

Kapcsolati űrlap

Online Marketing Solutions - Online Marketing Megoldások

Honlap Szépségszalonok számára

Az újonnan elkészült  honlap Szépségszalonok számára több oldalt is tartalmazó professzionális online marketing megoldás kínál. Ha kozmetikusként vagy fodrászként együtt dolgozol műkörmössel, masszőrrel esetleg hárman, négyen egy üzletben, akkor ideális megoldás a közös honlap, egyénre szabott oldalakkal, weblapokkal.

A weboldal összetétele:

Kozmetikai, fodrász, körömápoló, masszőr, joga és pilates, valamint szolárium szolgáltatás oldalakat. Minden szolgáltatás oldalon egyéni időpontfoglaló alkalmazás lett telepítve.

A weboldal tartalmaz természetesen egy központi kezdőoldalt, ahol a vállalkozás bemutatkozik a látogatóinak. A weplap alján vendégek értékelései láthatók.

Tartalmaz egy akciós oldalt, amely tájékoztatja a vendégkört az akciókról, új szolgáltatásokról, esetlegesen a változó elérhetőségekről.

A Honlap Szépségszalonoknak továbbá tartalmaz egy portfólió oldalt is, itt az elvégzett munkák, sikerek képei kapnak helyet.

Tartalmaz továbbá egy kapcsolati oldalt, ahol megjelenik a szolgáltatás helye, címe, elérhetőségei (email cím, telefonszámok) és egy kapcsolatfelvételi űrlap.

Végül egy bemutatkozó oldal is helyet kapott, itt a vállalkozó, mint mester mutatkozik be, ha vannak munkatársai, partnerei munkája során, úgy őket is érdemes bemutatnia.

Bármely oldal átalakítható vagy törölhető. A szolgáltatások közül például a ki lehet venni a jóga/pilates vagy a szolárium szolgáltatást, de le lehet cserélni például tetoválóstúdió, edzőterem,…. szolgáltatásra is.

Néhány statisztikai adat, csak hogy látható legyen mekkora a verseny a szépségiparban manapság:

A Google keresőbe havonta a  következő kulcsszavakat ennyi ember írja be, ennyiszer keresnek ezekre a szavakra, szolgáltatásokra havi szinten, és naponta.

Kulcsszó: KOZMETIKUS havonta: 2400 keresés, azaz naponta: 80 keresés,

Kulcsszó: SZÉPSÉGSZALON havonta: 2400 ugyanúgy keresés, azaz naponta: 80 keresés, ebből Szépségszalon Budapest 480 keresés, azaz minden nap átlagosan 16,

Kulcsszó: MŰKÖRÖM havonta 18100, naponta 603 ember keresi.

Kulcsszó: FODRÁSZAT, havonta 14800, azaz naponta 483 kereső ember.

Kulcsszó: MASSZÁZS, havonta 12100, vagyis naponta 403-an keresnek rá.

Tehát igencsak nagy rá az igény, így a kínálat is meg kell emelkedjen. Már csak a kínálat és a kereslet kell megtalálja egymást. Ebben tudunk segíteni. Sokat. 🙂

Minden esetben egy szövegtörzsre és jópár saját fotóra, jobb esetben egy-két 10-20 másodperces bemutatkozó videóra (nem feltétlenül szükséges) lesz szükség az egyedi, kereső optimalizált weboldal létrehozásához. Az új honlapot összekötjük közösségi oldalaiddal (Social Media) és a Google Search Console, Google Analytics alkalmazásokkal.. Egyedül a honlap felépítése az adott. A Szépségszalon honlap ára 20%-os akcióban 96.000 Ft bruttó. Ha Google Én Cégem profil feltöltés is kér hozzá, úgy összesen 113.400 Ft bruttó. Részletes leírás ide kattintva olvasható.