Online Marketing Megoldások

Online Marketing Solutions - Online Marketing Megoldások

Egyedülálló lehetőség a Online Marketing Megoldások weblapon

 

Tervezzük, alkossuk meg közös online munkával egyedi honlapját

Minden szakmunka nehéz először, senki sem születik asztalosnak, péknek, autószerelőnek, fodrásznak vagy orvosnak. Mindent meg kell tanulni, ki kell tapasztalni, gyakorlatot kell szerezni, hogy jól, készség-szinten menjen, sikerüljön. Egyedülálló lehetőséget kínálok a Honlapotnekem.com oldalon.

 

Több helyen látok honlap készítésre olyan ajánlatokat, lehetőségeket, hogy 2 perc alatt elkészítem személyes oldalát, 20.000 Ft-ért professzionális honlapot készítek Önnek. Nos 2 perc alatt NEM lehet honlapot készíteni, még rosszat sem. A 20.000 Ft azt jelenti, hogy 2-5 munkaóra alatt kész. Ez nem mondom/írom, hogy lehetetlen. De. De amíg a megrendelő nem vette át, nincs kész. Lehet hogy nem tetszik neki a képek sorrendje, mérete, esetleg szegélyezni is szeretné,… 

Sok apróság. De mind fontos, hiszen a megrendelő egyedi, az ő ízlése szerinti honlapot szeretne.

Nekem kell legalább 15 óra, hogy kész legyen egy honlap. A szöveget seo-zni kell, a képeket formázni, méretezni, a külső és belső hivatkozásokat, linkeket felépíteni, a menüt szerkeszteni, és még a technikai része hátra van. A 1-3 másodperc alatti betöltődéshez a kódot tömöríteni kell, stb.

Az elkészült honlapot minden esetben egy-két online független vizsgálattal adom át, a Google -s pl. az amerikai Semrush,  a kanadai Gtmetrix és a globális Pingdom,….. honlapelemzők eredményei bemutatásával. 

 Az ajánlatom: Ha úgy gondolja, mégis el lehet készíteni egy vevőszerző, látogató vonzó honlapot pár óra alatt, próbáljuk meg együtt. Esetleg szeretné látni hogyan is folyik a munka egy honlap készítése közben? Szeretné önállóan karban tartani a honlapját? Bejegyzéseket szeretne írni? A segédprogramokat tudni szeretné frissíteni? Jó volna tudni egy kattintásra működő telefonszámot, email címet hogyan kell még hozzáírni az elérhetőségekhez?

Készítsük el közös munkával, osztott képernyőn, folyamatosan kommunikálva egyedi, személyes honlapját, vállalkozása online megjelenését. Bővebben…

További információ kéréshez, a megrendeléshez, kérem töltse ki a kapcsolati űrlapot.

Kérdésére egy napon belül válaszolunk.

Kapcsolati űrlap