Online Marketing Megoldások

Partnerprogram ajánlatok

Partnerprogram lehetőségek magánszemélyek számára

omm_ajanlo_jutalek

Kuponos ajánlói rendszer

Online marketing megoldások partnerprogramok, jutalékos rendszerek magánszemélyek számára.

Kuponos megoldás

Töltsd le az ajánlói kupont, ajánld kedvenc kisvállalkozód. Töltsd le az ajánlott kupont, küldd el a kedvenc vállalkozódnak. Ő írja rá a te neved, mint ajánló nevét. Amennyiben kiajánlod marketig szolgáltatásainkat kedvenc vagy állandó kisvállalkozó rokonodnak, szomszédodnak, barátodnak mindketten kedvezmányt kaptok.  Azaz ajánlatból megrendelés, szerződés lesz, akkor neki kedvezménnyel oldjuk meg online marketingjét, neked pedig fizetünk egy szolgáltatást, terméket nála. 

Az ajánlói kupon innen letölthető.

Ajánló kupon

Az ajánlott vállalkozó részére a kupon innen tölthatő le.

Ajánlott kupon

Jutalékos rendszer

Ajánld kedvenc kisvállalkozód

Minden megkötött üzlet után fizetünk a közvetítésért. Minél magasabb a szerződés összege, annál nagyobb a közvetítő díj mértéke. Kisebb megrendelés esetén 12.5%-ot, nagyobbnál pedig a megrendelt munka díjnak 17.5%-át kifizetjük neked, a teljes marketing megoldás kiközvetítése esetén pedig 20%-ot utalunk a befolyt összegből. Részletek ide kattintva olvashatóak.

Partnerprogram lehetőségek jogi személyek, vállalkozások számára

OMM_affiliate3

Online marketing megoldások partnerprogramok, jutalékos rendszerek jogiszemélyek, vállalkozások számára.

Partnerprogramot ajánlunk képzőcentrumoknak, kiállítás szervezőknek, oktatóknak, üzletkötőknek, szolgáltató  és nagykereskedelemmel (B2B) foglalkozó vállalkozásoknak.

 Amennyiben Ön/Önök tudomására jut, hogy megrendelőjük, vállalkozópartnerük internetes megjelenést szeretne, úgy kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Az is elképzelhető, hogy a jelenlegi online marketing eszköze nem váltja be a hozzáfűzött reményeket, nem hoz megfelelő mennyiségű megrendelést, ugyancsak tudunk segíteni.

Munkánkkal az egyéni, kis- és középvállalkozások részére értékesítés segítő, reklámozási megoldásokat nyújtunk. Manapság az egyéni vállalkozások nagy része pár hónapon belül csődöt jelent, tudunk segíteni, hogy az Önök partnerével ne történjen meg ez. Az ajánlatunk részletei letölthető az alábbi pdf dokumentumban. Kérem nézze meg, olvassa át és legyen üzleti partnerünk.

Együttműködési_ajánlat

Partnerprogram felhívásunk szépségápolással foglalkozó oktatók, képzőcentrumok és kisvállalkozókat ellátó kereskedők részére

Nem titok, hogy az Online Marketing Megoldások a szépségmegőrzéssel, szépségápolással foglalkozó egyéni vagy kisvállalkozások az egyik célpiaca. Szeretnénk elérni, hogy minél több fodrász, masszőr, kozmetikus, manikűrös kerülne fel a Google térképre. Ha sok-sok visszatérő vendéget szerezne nekik a segítségemmel megvalósított weboldaluk, Google Cégem alkalmazásuk, Social Mediaban vállalkozói megjelenésük, illetve mindezek összekapcsolása.

Együttműködési ajánlatot kínálunk szépségápolás területén oktató egyesületeknek, képzőcentrumoknak, iskoláknak.

Együtt működési ajánlatot kínálunk a szépségápolás, szépségmegőrzés területén dolgozókat ellátó vállalkozásoknak, cégeknek. 

Az együttműködési ajánlatok részletei Pdf formátumban letölthetőek. 

OMM_hairdresser_school

A képzéseket szervező, vizsgáztató, szépségiparban tevékenykedőket képző intézményeknek szóló együttműködési ajánlat.

Együttműködési_ajánlat-szépség_képzőknek

OMM_b2b A kozmetikusokat, manikűrösöket, fodrászokat ellátó vállalatoknak szóló együttműködési ajánlatot  pedig innen lehet letölteni, megismerni.

Együttműködési_ajánlat_szépség_b2b

 

 

Szerződött partnereink

A Wealthy Affiliate  a legnagyobb kanadai online marketinges vállalkozás. Velük vagyunk kapcsolatban, nálunk bérlünk tárhelyet honlapjainknak. A tárhely és domain szolgáltatásai mellett segít eligazodni az online marketing világában. Bármikor, bármi kérdésed van az online marketinggel kapcsolatban, néhány percen belül sok és hasznos választ kapsz igazi profiktól, persze angolul. Igen sokat tőlük tanultunk és tanulunk még mindig. Az ingyenes megoldásuk is kezelhető, jó tapasztalat szerzésre. Az előfizetéses viszont igazán szuper. Ha valamit elrontottál a honlapodon, a 24 órás ügyfélszolgálat pillanatok alatt intézkedik, javít, visszaállítja a működő állapotot. A képre kattintva az ingyenes verzió kipróbálható, előfizetéses megrendelhető.

SEO PowerSuite

Négy SEO eszköz egyben – SEO PowerSuite – az igazi gyorsító alkalmazás honlapodnak, vállalkozásodnak. 

Tartalmaz: 1. kulcsszó kutatás2. versenytárselemzés, 3. technikai SEO, 4. link építés. Pontos, mindenre kiterjedő SEO audit, jelentéskészítés és még sok-sok funkció. Bővebben itt olvashatsz magyarul a SEO PoweSuit-ról. A képre kattintva részletes leírás, bemutató videók angolul elérhetőek. 

A SEMrush Academy a legnagyobb SEO (kulcsszó optimalizálás) és SEM ( kulcsszó marketing) elemzéssel kutatással és oktatással foglalkozó online vállalkozás. Természetesen az USA-ban vannak. Igazán profik és jól tudják mennyit ér az információ, amit adnak. A képre kattintva ingyenesen kipróbálható.

SEMrush

Y-Clients

A Y-Clients egy jól felépített, igazán professzionális online időpontfoglaló és automatizáló rendszer. Használatával a weboldaladon be tud jelentkezni hozzád szolgáltatásra vagy tárgyalásra üzletfeled, megrendelőd. Pontosan tudja mennyi visszatérő és mennyi új ügyfeled lett a vizsgált időszakban. Ezzel együtt statisztikákat vezet, hatékonyságot vizsgál és profitot számol. A Y-clients rendszer ide kattintva ingyenesen kipróbálható és a havidíja alapszinten alig több, mint 10.000 Ft. 

yclients

A Lokális Marketing Budapest a partnercégem. Vele együtt dolgozom. Tulajdonosa Boncata Csilla külkereskedelmi közgazdász, több, mint 10 évig volt profi pályázatíró. SEMrush diplomákat is megszerezte. Munkája alapos, körültekintő, tetszetős designnal, felhasználóbarát megoldásokkal, kimagasló technikai SEO-val. 

Lokális_marketing_budapest

Y-clients

Hamarosan…

Ezit

Tárhely és domain szolgáltató. A legolcsóbban tőlük rendelhetsz, bérelhetsz Magyarországon tárhelyet a weboldaladnak. Választhatsz SSD ás felhőtérhelyek közül is. Napi 24 órás ügyfélszolgáltuk van. Az Ezit szolgáltatásai erre a szövegre kattintva lesznek elérhetőek.

Sybell

A Sybell egy nagyon jól felépített, könnyen kezelhető tárhely és domain szolgáltatást biztosít megrendelőinek. A Sybell 24 órás online csevegő ügyfélszolgálattal segíti partnereit, válaszolja meg a kérdéseit. Az alaptárhely csomag ára 10.020 Ft egy évre, ez az 1Gb-os tárhely az egyéni vagy kisvállalkozások weboldalának, honlapjának bőven elegendő méretű. A .hu domain ára 2590 Ft, a .com domainé pedig 3500 Ft, mindkettő 1 évre kerül ennyibe jelenleg. A Sybell szolgáltatásait ide kattintva tudod elérni.

 

Kényelmes, hangulatos, jól felszerelt apartmanházak.

A városközpontja, a strand, a piac mind pár perces sétával elérhetők.

weninger-apartmanok-5