Online Marketing Megoldások

Online Marketing Megoldások - Online Marketing Solutions

Pénzkeresés ajánlásért

Ajánlj minket jutalékért

Pénzkeresés ajánlásért – keress pénzt – ajánlj minket.

Az ajánlatunk részletei

Az  Online Marketing Megoldások – Online Marketing Solutions, azaz a https://honlapotnekem.com oldalon jutalékot fizetünk minden kiajánlott marketing megoldás szolgáltatás megrendelése után.

Internetes megjelenést, digitális, online  marketing megoldásokat kínálunk egy, kis és középvállalkozások számára. Leginkább a weboldal készítés, honlap készítés a legjellemzőbb tevékenységünk, de olykor kicsit kódolunk is.

Teljesen új weblapot tervezünk, valósítunk meg, kérésre frissítünk, karbantartunk, fejlesztünk.  A megrendelő saját nevével saját tárhelyére, megbeszélés szerint adunk bérbe is webolalt és lehet a weboldaladnak tárhelyet is bérelni nálunk, ez utóbbi egy kicsit összetett.

Az hogy mit kérünk, mit adunk és mit garantálunk, mind le van van írva. 

Az alapárak adottak, de mint ahogyan minden vállalkozás más, más lesz a weblap, honlap tartalma, felépítése, és ezzel együtt az ára is. A megrendelt szolgáltatások leírása, azok hozzávetőleges ára, részletei a ide kattintva a linken elérhetőek.

Minőségi munkát adunk át, alaposak vagyunk. Ajánló munkáinkból: ingatlaniroda,  https://mmproperty.hu ,  apartmanok, szállás lehetőség https://weningerapartmanok.hu

valamint átalakítás alatt Magyarország legrészletesebb ulti játékszabály oldala: https//ultiblog.hu , és feltöltés alatt Bob Taylor író szerzői oldala (a törzsszövegre várok), 

A honlapotnekem.com weboldalon vannak akciós áron elérhető honlapok nagyrészt a szépségiparban tevékenykedőknek, de van jogászoknak, tehertaxisoknak, autómosó vállalkozóknak és autótrailer-eseknek is. A honlapminta alapján elkészült weblap minden esetben a megrendelő által adott képeket és szöveget fogja tartalmazni optimalizálás és kulcsszó kutatás, elemzés után. Ami a fix, az a honlap felépítése. Mivel ezek a weboldalak blokkokból állnak, azok ugyan cserélhetőek egymással, illetve pótolhatóak, kiegészíthetőek más blokkokkal, és törölhető is bármelyik. Ezért olcsóbbak, mint az úgymond “nulláról” építendők. Konkrétan 18-20%-kal. Az említett elkészített weboldalak ide kattintva lesznek láthatóak természetesen egyénre lesz szabva, át lesz alakítva, a megrendelő ízlése szerint.

A jutalékod

A következőről van szó pontosan: minden közvetített, megkötött üzlet, megrendelés után jutalékot fizetünk az ajánlónak, közvetítőnek.

Ajánlhatod barátnak, szomszédnak, munkatársnak, bárkinek, nem fogunk csalódást okozni, minőségi, szép, hatékony terméket fog kapni a megrendelő. A alapjutalék 6000 Ft, ez persze lehet jóval több is. A 50.000 -124.000 megrendelt Online marketing megoldásért 12,5%-ot adunk a megrendelésből. A 125.000- 175.000 Ft közti megrendelt szolgáltatásokért 15% a jutalék mértéke. Efölött, tehát, ha hozol egy 175.000 Ft fölötti megrendelést az Online Marketing Megoldásokra, úgy 17.5% jutalék üti a markod. Amennyiben ismerősödnnak, barátod teljes marketing megoldást rendel meg tőlünk, úgy akár 20%-ot is lehet az ajánlói jutalékod. A 20% jutalék kifizetéséhez a befolyt összegnek a 250.000 Ft vagy efeletti megrendelés és annak kifizetése szükséges.

Konkrét példákkal:

A megrendelt online marketing megoldás szolgáltatás ára például 70.000 Ft, úgy 8750 Ft jutalékod. Ha ennél többért rendel az ismerősöd, pl. 130.000 Ft-ért, akkor jutalékként 19.500 Ft-ot adunk. Ha pedig ennél is több a megrendelt szolgáltatás értéke, mondjuk 190.000 ft, akkor 33.750 Ft a jutalék összege. Teljes marketing megoldás megrendelése és annak kifizetése után, azaz 275.000 Ft-os szolgáltatáskor 55.000 Ft-ot utalunk vagy fizetünk készpénzben neked.

Természetesen ajánlhatod a szomszéd ácsot, a barát gumiszerelőt, az unokatestvér fogtechnikust is. Mindegyik után jár a jutalék. Tudom, hogy ebből nem veszel szigetet a Csendes Óceánon, de biztosan jól jön majd. Ajánlani kell bármilyen formában, lehet személyesen, telefonon, online piactéren, közösségi oldalakon (Social Media: Facebook, Instagram, Pinterest,…) is.

A munkád előre is köszönjük és sok sikert kívánunk hozzá!

További információ kéréshez,  kérlek töltsd ki a lenti kapcsolati űrlapot. Kérdésedre egy napon belül válaszolunk.

Kapcsolati űrlap